Girl’s power или подсмотренное детство

 

_MG_1935 (3)

Yesterday BBQ with  Mother’s group was a pleasure. While mums were busy laughing and wine drinking, fathers were responsible for sausages (who else?) and a little girl’s group was talking about fairies. At that moment I’ve made a sneaky photo of them. When I saw this picture later I realized that this is how fairies look like when they get together. And, of course, our girls also have a super power. They just don’t know about it… yet.

Вчера ходили на барбекю с “группой мамашек”. Наши дети родились в одном районе и приблизительно в одно и тоже время (с разницей в 3 месяца). Вот мы и встречаемся периодически, делимся новостями. Вчера собрались на пикник в парке. Все разбежались по группам: папы жарить сосисочное мясо, мамы хохот запивать вином, а девчачья группка после беготни собралась на печеньки и делиться новостями на пледе. Я за ними подглядела. Больше чем уверенна, они болтали про принцесс и фей. И, “проявив” это фото на экране моего компьютера, я поняла, что вот именно так и выглядят феи. И, конечно же, у каждой из них есть своя магическая сила, они только об этом не знают…пока.

Iriye’s selfy. 4-years old beauty. OMG. Looks like tomorrow I will spend a day in explanations what’s the actual purpose of the camera. Вот и настало наше время селфей… любуюсь и плачу… и жалко, почему-то себя…

IMG_0182

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s