The way to the Greater ME

IMG_4439 (2)

Farm trip is finished. We are finally returned from a farm land.

On the way back we saw this shop. I said to my partner that I think that those potatoes are “living” in a better place when we are.

Well, if food is a source of energy, I would like to think, that with every bite I get not only an organic tasty food, but I also absorb a part of this beauty. And if thoughts and energy are travelling in space from one person to another, then for sure, a fresh air, a picturesque landscape and a birds singing must materialize in a physical matter. And when I eat potatoes from a stunning place, like this one, I’m surely getting better and greater… if not in my soul, then in my size.

IMG_4435 (2)

Вот и закончилось наше мини-путешествие в глубь фермерской страны.

На обратном пути мы заметили, экспромтный магазинчик, продающий местную продукцию. Как не забавно бы это звучало, но мне показалось, что эта картошка живет в более живописном месте, чем я. И если это так, то мне хотелось бы думать, что с каждым съеденным куском этой бульбы, я впитаю не только чистую органическую энергию, но и  присвою себе часть этой красоты.

А что? Если мысли и энергия передаются на расстоянии, то свежий воздух, панорамный вид и пение птиц должны обязательно воплотиться в физической оболочке. И когда я ем мясо или картошку с таких мест, как это, то я непременно становлюсь чуточку лучше и непременно шире, если не душой, то уж точно в боках и попе.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s