Greetings from the old diary

SONY DSC

Today I picked up my old diary from the shelf to see if my world changed.

And I found two sentences, which later stuck in my mind and followed me everywhere like a lost puppy. First one was: “We don’t remember days, we remember moments”. I wrote it after my last big trip to Europe. Photos are also from Europe trip, well, old memories require an old images.

And second phrase was: “Too much of a good things can be  wonderful”. This wasn’t me, who said that. Now after I’ve “lived”with those phrases the whole day I think that too much of a good moments can be a wonderful life. For me. That is what I gonna collect.

SONY DSC

Сегодня, протирая полки от пыли, я наткнулась на стопку своих старых дневников.

И будь я большим писателем или хорошим поэтом, то их бы рассматривали и изучали мемуаристы и архивисты, а так, изучаю их я- мемуарист и архивист. И в одном из старых дневников я прочла две фразы, которые прилипли ко мне, как тот лист из бани, и постоянно напоминали мне про себя, ударяясь о стенки мозгового лабиринта.

Первая фраза была такая: “Мы не запоминаем дни, мы запоминаем моменты”. Я ее написала, когда была в последнем большом путешествие в Европе, фото тоже из далекой  Европы, но путешествием раньше. А вот вторая фраза была не моя и она не очень гладко переводится на русский, но смысл такой: “Чрезмерно много хорошего может быть чудесно”.

И вот, проживя день с этими фразами в обнимку, я понимаю, что чрезмерно много хороших моментов может быть, однако, чудесной жизнью. Их я и коплю.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s