Dangerous animal

IMG_9860 (2)

Hey, guess what I saw today at the market.

Suckling pig. Every time when I see suckling pig I have two thoughts. First- a Christmas story of an Australian butcher, who gathers all his family and prepares “babushka pig” which gets stuffed with a turkey which is stuffed with a rabbit which is stuffed with a quail. For this feast you need a Greek or Italian family, for sure.

And my second thought is how cruel we are and how unappealing killing is. We are the most blood thirsty and the most dangerous species on the planet. So we should not beware of spiders and sharks but Homo Democratus.

•••

На рынке я сегодня увидела это…

И каждый раз, когда я вижу свинью на гриле ко мне приходят две мысли. Первая это Рождественская история Австралийского мясника, который на Рождество собирает всю свою семью и готовит свиную матрешку. Свиная матрешка – это когда в свинью зашивают индейку, в индейку кролика, а в кролика перепела и всё это готовят на гриле в течение восьми часов. Наверное, на такой банкет нужно иметь по меньшей мере итальянскую или греческую семью.

А вторая мысль о том, что как ни крути, убийство и зажаривание животного таким образом всё-таки очень страшная процедура и мы самые кровожадные из всех существующих животных. Так что бояться на этой планете стоит не пауков и акул, а Homo Democratus.

IMG_9861 (3)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s