A bill from the Sun

Study shows that Australia is one of the most happy countries to live in.

People are less depressed and have chosen the answer “I’m happy” or “60% of the time or more I consider myself as a happy and cheerful person” more often than any other European citizen.

I’m sure that a stable economy is not the main reason. Look at stable and rich Finland where the number of suicides per capita proves that money doesn’t bring happiness. So what is the reason for Aussies being so happy? I guess one thing is: laying in the Sun. We get more love from it than Europeans.

But another study shows that on average Australians are having 20% more wrinkles than same aged Europeans and they appear much earlier too. That means that for happiness you have to pay with your look. Everything has its price. Sun is interested in your youth.

IMG_9433 (2)

У всего есть своя цена.

Я заметила, что в Австралии живут позитивные люди. Это же заметила и статистика, более 60% жителей смогли назвать себя счастливыми. Тогда как в Европе эта цифра в разы ниже. И с чем это связано? Явно не со стабильной экономической ситуацией. Так как та же Финляндия лидирует в мировом рейтинге суицидов на душу населения. Моё предположение – во всем виновато солнце.

Солнце радывает всех и вся, и, незаметно, мы подставляем свои лица на встречу теплой энергии большой звезды. И вот, глядя на австралийцев, замечаешь разницу между количеством морщин у людей в Европе и здесь. Морщины в Австралии появляются чаще и оставляют глубже следы. И это навело меня на мысль, что, таким образом, солнце берет плату молодостью за счастливую жизнь.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s